Michaela

Aerial hoop en les instructrice

1e plek – Miss/Mr. PoleGym Middelburg 2018 (aerial hoop solo niveau)

Hoi, mijn naam is Michaela. Ik ben 31 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Tsjechië. Mijn werk en liefde voor reizen heeft me op een dag naar Nederland gebracht en ik vond het hier zo leuk dat ik binnen een jaar besloot om te blijven.

Ik heb mijn hele leven al gedanst, in principe al vanaf dat ik kon lopen, zoals mijn moeder zou zeggen. Ik begon met danslessen toen ik 3 jaar oud was en ik heb verschillende stijlen geprobeerd, van klassiek ballet, disco dancing, hip hop, latino tot moderne dans. Toen ik 17 was begon ik ook met optredens op diverse evenementen. Op een dag zag ik een paaldanseres optreden, ze hing op de kop, spinde, zag er perfect uit, sexy en zelfverzekerd en sindsdien was ik geïnspireerd en ben begonnen met paaldansen.
Mijn grootste inspiraties waren de Las Vegas meiden zoals Panthera Blacksmith en Alethea Austin. Ik werd helemaal verliefd op alle combinaties van paaldansen, aerial hoop en showgirl schoonheid. Tot op dit moment ga ik mijn droom al meer dan 13 jaar achterna. I reis door Europa en treed op als paaldanseres en aerial hoop artiest op grote festivals en evenementen.