Flexibility & Contortion Workshop 26-Feb-17

stretc-contortion

Over coach Frederick van Laak:
Als voormalig contortionist (“slangenmens”) en coach met meer dan 20 jaar ervaring, weet Frederick precies hoe hij beginners en professionals bij flexibiliteitstraining het best moet coachen om hun doelen te bereiken. Naast regelmatig lesgeven aan aerial acrobaten en contortionisten, gaf Frederick ook trainingen bij vele pole studio’s en pole beroemdheden waaronder Doris Arnold, Julia Wahl en pole superster Marion Crampe, die contortion lessen nam tijdens de zomer in Berlijn. Frederick’s trainingsconcepten zorgen voor een goed gefundeerd onderwijs die studenten in staat stelt om de splits en backbends in een gezonde en effectieve manier te leren. Door zijn “flexyplates” training tools kunnen studenten op een veiligere en betere manier hun doelen halen.

Workshop 1    Flexibility & Splits     (beginner & half-gevorderd)    13:00 tot 14:30
Deze workshop is een must-have voor iedereen die zijn been-flexibiliteit wil verbeteren. We zullen werken aan de front-split en straddle-split. Je zult de fundamentele en effectieve technieken leren voor het verkrijgen van een perfecte front-split en ook een verbreding van je straddle-split. De workshop zal in tweetallen plaatsvinden, maar elke oefening kan ook alleen worden beoefend. Daarnaast geven we je het theoretisch inzicht in de anatomie en de functionaliteit van je spieren en gewrichten, die zal je helpen om je eigen lichaam te begrijpen en daarmee een effectieve flexibiliteitstraining te geven.

Workshop 2    Flexibility & Contortion     (gevorderd)        15:00 tot 16:30
Deze workshop is ideaal voor degenen die al meer ervaring hebben met het trainen van de splits en backbends. We zullen werken aan het perfectioneren van je splits, voor sommigen zal dat over-splits, inclusief voor-splits en straddle-splits zijn. Ons doel is om een perfect rechte lijn van 180 graden te bereiken en de “Gravity-Splits”, wat betekend dat je benen in een rechte lijn door hun eigen gewicht geopend worden aan de paal. Je zult ook de technieken van een chest-stand leren, inclusief hoe je dan correct ademt, hoe je deze positie zo lang mogelijk vasthoudt zonder in paniek te raken en hoe je geleidelijk je voeten naar de grond en naar je voorhoofd beweegt. Je zult deze workshop verlaten met effectieve contortionisme technieken die je zullen helpen om je volgende niveau in flexibiliteitsdoelen te bereiken.

Datum        : 26 februari 2017 (zondag)
Prijs        : €55 per workshop
Reserveringen    : via info@poleinspiration.nl

WordPress › fout

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.