Clélia

Les en workshop instructrice

Hoi! Ik ben Clélia, een dame uit Frankrijk en woon sinds eind 2012 in Rotterdam. Ik hier voor een tijdelijke uitzending naar toe verhuisd en hou zo veel van deze stad dat ik besloten heb om te blijven!

Als tiener heb ik polsstokhoogspringen op competitieniveau gedaan, dus op de een of andere manier leek paaldansen een logische vrouwelijke ontwikkeling hiervan te zijn!
Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar paaldansen en keek er altijd met een beetje jaloezie naar: ik was geen danser of ik voelde me niet sexy genoeg om dit te doen… Op een dag stelde een vriendin voor om een keer met haar mee te gaan voor een proefles en dat was erg spannend! I werd helemaal verliefd op paaldansen en dat wordt met de dag meer!
Ik hou van het feit dat het kracht en flexibiliteit samenbrengt en het is ook een leuke sport! Het is waanzinnig om te zien wat je met je lichaam allemaal kunt doen en de vooruitgang die je snel kunt maken! Paaldansen heeft me ook meer zelfvertrouwen gegeven, aan de paal maar nog meer buiten de studio.

Naast paaldansen zul je me vaak in het fitnesscentrum vinden, ik ben ook een fitnessverslaafde… Ik hou ervan om meerdere sporten te proberen, waarvan wakeboarden en aerial hoops mijn favorieten zijn!