Joyce

Les en workshop instructrice

Hi allemaal! Mijn naam is Joyce en ik kom uit een klein dorpje dicht bij Deventer. Na het zien van een aantal paaldans video’s heb ik mij aangemeld voor mijn eerste paaldansles. Ik was niet bijzonder sterk of flexibel dus ik had niet verwacht dat paaldansen bij mij zou passen, maar wat ik heb zoveel plezier tijdens de lessen!Inmiddels ben ik een stuk sterker en flexibeler geworden en heb ik nog steeds enorm veel plezier. Wat is paaldansen een gave sport!

Behalve dat ik nu een stuk fitter ben, heb ik ook veel vrienden gemaakt tijdens het paaldansen. We delen dezelfde passie en motiveren en ondersteunen elkaar. Er is altijd een vriend om samen ondersteboven te hangen!

Pole Inspiration Dance Studio is een prachtige studio waar zowel beginners als gevorderden terecht kunnen. Ik ben blij om deel uit te maken van het team. Het is geweldig les te geven en de studenten te zien groeien! Als mijn studenten hun doelen bereiken, geeft mij dat enorm veel voldoening en nog meer motivatie om te trainen.

Kom naar mijn lessen, zodat we samen kunnen trainen!