Apple

Allround instructrice

Hoi, mijn naam is Apple. Ik ben eigenaresse van Pole Inspiration Dance Studio en een paaldansverslaafde :)

In 2009 ben ik van Taiwan naar Nederland verhuisd om hier een Engelstalige studie te komen volgen. In Taiwan was ik al helemaal gek van theater en dans en was ook altijd al gefascineerd door de lichaamsbewegingen, gezichtsuitdrukkingen en emoties van dansers/performers.

Nadat ik eind 2011 op Youtube enkele paaldansvideos was tegengekomen werd ik helemaal verliefd op de schoonheid van paaldansen. Tot op de dag van vandaag is mijn grote passie dus ook paaldansen. In 2015 ben ik begonnen met wedstrijden en heb enkele prijzen gewonnen zoals:

Daarnaast werk ik op dit moment ook regelmatig voor meerdere entertainment bureaus als paaldanseres en aerialist op festivals, feesten en andere events.

Naast alle podium glamour hou ik ervan om les te geven en te zien hoe mijn studenten groeien naar een volgend niveau. Het geeft mij heel veel voldoening om studenten doelen te laten bereiken die ze ooit voor onmogelijk hielden. Ik wordt vrolijk als ik zie dat mijn studenten stapje voor stapje allemaal beter worden, zich fitter gaan voelen en daardoor beter in hun vel gaan zitten. Ik hoop dus dat mijn studio niet alleen je lichaam kan inspireren, maar ook je zelfvertrouwen een boost kan geven.

Dus, kom en sluit je aan bij de PIDS familie!