Myriam

Les en workshop instructrice

Mijn naam is Myriam en ik mag met trots zeggen dat ik sinds de opening van de Pole Inspiration Dance Studio lessen geef.

Een aantal jaren geleden zocht ik naar een sport met uitdaging, waar je gebruik maakt van je kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en sierlijkheid. Zo ben ik bekend met verschillende sporten zoals; fitness, dansen, yoga en martial arts tricking. Ook was ik benieuwd naar het paaldansen. Na mijn eerste paaldansles van Apple was ik meteen verslaafd. Wanneer ik tijd had ging ik trainen en zo groeide ik snel tot het niveau waar ik nu ben.

Paaldansen is voor iedereen. Je hoeft hiervoor niet sterk of lenig te zijn. Door vaak te paaldansen wordt je wel sterker, leniger en krijg je een strakker lichaam. Paaldansen is voor mij een fantastische en veelzijdige sport die mijn zelfvertrouwen een boost heeft gegeven en mijn grenzen heeft doen verleggen.Van paaldansen word je fit en het is ondanks dat je de sport alleen beoefend gezellig. Je helpt elkaar regelmatig bij het leren van een nieuwe move. Zo leer je ook nieuwe mensen op een leuke manier kennen.

Kortom ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt voor de sport en ik je ook mag leren kennen in de studio of in mijn lessen!