Muyun

Les en workshop instructrice

Hi mijn naam is Muyun en ik kom uit Beijing, China. Voordat ik begon met paaldansen, probeerde ik eigenlijk alle sporten te vermijden. Ik was namelijk totaal niet fit of sterk.

Op weg naar werk liep ik elke dag langs een paaldans studio, waardoor op op een dag besloot om het ook eens te proberen. Ik was enorm onder de indruk van de prachtige beweging van de danseressen en hoopte deze ooit zelf te kunnen. Paaldansen was geweldig en ik raakte eraan verslaafd! Na het paaldansen probeerde ik ook eens een aerial hoop les en vond zelfs dit nog leuker!

Nu, vier jaar later, beheers ik alle bewegingen waar ik vroeger alleen maar van kon dromen en droom ik ondertussen van nieuwe bewegingen. Het is ongelooflijk hoe snel je lichaam zich aanpast als je traint. M’n lichaam is veel sterker en leniger dan voorheen en nog belangrijker; ik voel mij gelukkiger, heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben van de sport gaan houden. Ik heb ook meegedaan aan de Aerial Arts 2019 competitie en hier de eerste prijs gewonnen in de duo Aerial Hoop categorie.

Ik ben enorm blij om mij bij het PIDS team te voegen, na hier bijna drie jaar te trainen. Naast het diverse aanbod lessen, bied de studio ook vriendschap. In de afgelopen drie jaar heb ik veel vrienden gemaakt en zijn we samen vooruitgegaan.

Come and fly with us!