Wij openen onze tweede studio in Den Haag!

Het is officieel! Pole Inspiration Dance Studio opent in 2019 haar tweede studio in Den Haag! We zijn al overspoeld met vragen en hopen met deze korte Q&A post de meeste van jullie vragen te beantwoorden! Mocht je toch nog meer vragen hebben stuur ons een mailtje en dan proberen we zo snel mogelijk je vragen te beantwoorden.

1. Waar in Den Haag wordt de nieuwe studio geopend?
Het adres is  Tarwekamp 73 in Den Haag. Vanaf Den Haag Centraal station is het een kleine 10 minuten reizen met de trein. Voor de mensen met een auto zijn er voldoende gratis parkeergelegenheden!

2. Wat voor lessen worden er aangeboden?
Er zullen dezelfde lessen aangeboden worden als in de studio in Rotterdam. Dat betekent dus dat er paaldans lessen zijn voor elk niveau en er daarnaast ook nog power pole, exotic pole, aerial hoop, aerial hammock een stretching lessen aangeboden worden. Klik hier om het lesrooster te bekijken.

3. Wie gaan er lesgeven?
Instructrices Apple (@applewangpoledance) en Michaela (@michaela_aerial) zullen alle lessen in Den Haag verzorgen. Wil je ons team versterken of door ons getraind worden om ook een professionele paaldans/aerial instructrice te worden? Stuur ons een email!

4. Wanneer wordt de nieuwe studio geopend?
De opening staat gepland voor 14 januari 2019!

5. Ik volg al lessen in PIDS Rotterdam. Kan ik mijn abonnement of strippenkaart ook in Den Haag gebruiken?
Ja natuurlijk kan dat!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze toffe acties? Meld je dan voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina!